Dyna Fyr

Det var så gøy å følge dagen til Liv Torill og Andreas.
Når man feirer på et lite fyr midt i Oslofjorden må man bruke et litt annen transportmiddel en bil for å komme seg til festen. Alle gjestene ut på en liten båttur, det er så hyggelig.

Selve vielsen sto i Lommedalen kirke, en stilig og moderne kirke med en prest som matchet. Når broren til Liv Torill var en av de som underholdt med musikkinnslag ble vielsen enda litt mer personlig. Ikke mange tørre øyekroker i det øyeblikket.

Etter vielsen rett av sted for å ta bilder. Været er jo alltid spennende, det hadde regnet før bruden ankom kirken. Og da vi kom til Bygdøy, skinte sola som om den ikke hadde gjort annet.

Familiefotografering

Jeg synes det er så kjekt å ta bilder av barna når de har blitt “store” også. Det er ikke til å komme bort i fra at det er de minste jeg tar bilder av. Det kommer noen på 3-4-5-6 år også for fotografering, men da gjerne med en lillesøster eller en lillebror. Som skal ha sine nyfødt eller 1-årsbilder.

Men tenk å kunne forevige barna når de er tenåringer, 20 åringer. Uansett alder, er de jo fortsatt dine flotte barn :)

2019-05-11_0006.jpg

Konfirmant

Victoria var konfirmant i mai, jeg dro hjem til dem utenfor Drammen for å ta konfirmasjonbildene.
Ekstra stas å ta de i nærområdet hvor man har vokst opp, et område man kjenner godt til. Da får bildene en litt større betydning :)
Konfirmanten var så flott i sin nye Røykenbunad. Den bunaden har jeg aldri sett før, den hadde masse søte små markblomster i broderiene. Helt perfekt til Victoria :)

konfirmantfotograf